Home Sportmassage
Sportmassage Afdrukken E-mail


Iedereen die beweegt, belasFysio Fitnesst het spierweefsel in zijn lichaam. Blessures aan pezen en gewrichtsbanden liggen daardoor op de loer. Spiervezels kunnen scheuren en bloed en vocht kan in gebruikte spieren ophopen waardoor deze pijnlijk en stijf worden.

Massage beïnvloedt de spieren die door lichaamsbeweging zijn beschadigd. Het verhoogt de bloeddoorstroming, doordat haarvaten zich verwijden, de bloedcirculatie verbetert en de afvalproducten uit het spierweefsel worden afgevoerd. Massage neemt vermoeidheid weg, bevordert ontspanning, doet zwellingen slinken en ondersteunt het herstel na blessures.

Hoe werkt het?
Allereerst voert de sportmasseur een functieonderzoek uit van het gehele bewegingsapparaat. Samen bespreekt u of er klachten zijn en welke dat precies zijn. De masseur gebruikt vervolgens verschillende technieken om de conditie van de spieren te verbeteren. Daarnaast kan de masseur u adviseren over gezond en veilig sporten, maar ook beschermende tapes en bandages ter voorkoming van nieuwe of terugkerende blessures, behoren tot de behandelmogelijkheden.

Meer weten? Neem gerust contact op om telefonisch te bespreken wat voor u het beste is.  

Klik hier voor de tarieven 
Kamer van Koophandel 30266505. IBAN: "NL 48 RABO 0125478585" t.n.v. SportOptimaal, Doorn.