Home Trainingen Fysiofitness
Fysiofitness Afdrukken E-mail

 

Fysio FitnessFysiofitness

Het doel van Fysiofitness is spierkrachtverbetering, lenigheidstoename, gewichtscontrole en conditieverbetering. Fysiofitness wordt gegeven in de vorm van conditie- en circuittraining bestaande uit cardiovasculaire training op de fiets-ergometer, roei-ergometer, crosstrainer en op de loopband maar ook door middel van grondoefeningen op de oefenmat en spierkrachtoefeningen met o.a. halters en dynabanden.
Een Fysiofitnesstraining duurt een uur.

 

Waarom Fysiofitness?

Lichamelijke beweging draagt bij aan de fysieke en en psychische gezondheid (fitheid) van de mens. Als u fit bent geniet u meer van het leven in zowel uw vrije tijd als op het werk. Fysiofitness is op een verantwoorde manier bewegen om de gezondheid te verbeteren.
Bij Fysiofitness ligt de nadruk dan ook meer op preventie en fitheid dan op prestatie en conditie.

 

Doelgroep.

Een ieder die lichte lichamelijke klachten heeft of een tijd niet gesport heeft en weer wil gaan bewegen. Mensen die klachtenvrij zijn na een fysiotherapie-behandeling als nabehandeling en/of vergroting van de belastbaarheid en vooral als preventie-programma. Daarnaast kan gewichtsafname ook een doel op zich zijn.
Kortom voor diegene die op een verantwoorde wijze zijn/haar conditie, spierkracht en lenigheid wil opbouwen.

 

Samen bewegen.

Op vaste tijden wordt er in kleine groepjes van maximaal 6 personen getraind, waardoor een goede individuele begeleiding mogelijk is. De maximale grootte van de groep is mede vastgesteld om een zo goed mogelijke begeleiding te geven aan mensen met klachten zoals bijvoorbeeld chronische rugklachten, sportblessures, instabiliteitsklachten en andere specifieke klachten.

Fysiofitnessgroepen zijn er 's ochtends, 's middags en 's avonds.
In de zomermaanden wordt er bij mooi weer ook buiten getraind.


Klik hier voor de tarieven
Klik hier voor het rooster

 

 
Kamer van Koophandel 30266505. IBAN: "NL 48 RABO 0125478585" t.n.v. SportOptimaal, Doorn.