Home Denise de Beer
Denise de Beer, fysiotherapeut en gelicenseerd sportmasseur Afdrukken E-mail

Denise de Beer

Denise de Beer is ruim 9 jaar werkzaam als fysiotherapeute. Ze behandelt patiënten, geeft groepslessen aan onder andere diabetici en begeleidt mensen met fysiofitness. Daarnaast geeft ze hardlooptraining en begeleidt ze nordic walking groepen.

Zelf is ze actief hardloopster en is ze - als ze even kan - te vinden in de Doornse en Amerongse bossen.

“Plezier in het sporten staat voorop. Ik vind het dan ook erg belangrijk om sportende of bewegende mensen te enthousiasmeren en weer zo snel mogelijk aan het bewegen te krijgen of te houden. Daarom heb ik voor dit vak gekozen. De trainingsgroepen die ik heb, zijn spontaan ontstaan. Gewoon omdat het zo leuk is om te doen. En gezellig! Sinds ik me heb gevestigd op Sportpark Burgwal ben ik ook betrokken bij verenigingen. Zo kunnen we samen meer doen aan blessurepreventie en specifieke zorg bieden aan de sporters.”

Denise de Beer is gediplomeerd fysiotherapeut en staat zowel geregistreerd in het CKR- als het BIG-register. Sinds 2009 heeft zij ook haar NGS licentie, de officiele sportmasseur registratie. In 2011 heeft ze tevens de cursus "Allround conditie- en hersteltrainer" succesvol afgerond.

 

 
Kamer van Koophandel 30266505. IBAN: "NL 48 RABO 0125478585" t.n.v. SportOptimaal, Doorn.